Amint a címből az energiaitalokban jobban jártas személyek kitalálhatták, ma a 9mm-re keresztelt italt fogom ismertetni a publikummal. A beszédes cím arról is árulkodik, hogy az első, általam hazahozott, és gyűjteményembe tett doboz is egy ilyen ital volt. Még nyár elején boszniai utamon vettem, az ára sajnos nem maradt meg. Mindenek előtt szólnék pár szót a dizájnról, ugyanis ennek az italnak van a legcoolabb kinézete. Nem a legszebb, de a legötletesebb, és ezzel könnyen lehet villogni :). Szóval lehet tippelni, hogy a dizájnra hány pontot fogok adni. 

Az első gondolatom, amikor megláttam az italt a polcokon, az volt, hogy mit keres egy műbráner az energiaitalok közt? De aztán hamar rájöttem, hogy ez egy töltényt formáló doboz, ami amellett, hogy szép színekkel, és jól eltalált helyekre tett feliratokkal operál, még praktikus is, hiszen a kupak ( a lövedék "feje") leszedhető, és visszarakható, így ha véletlen nem tudnánk meginni, akármikor megtehetjük később, garantáltan nem fog kifolyni, max a kupakba, hehehe. Amit mellesleg pohárként is használhatunk extra szituációkkor. 

Kibontás után ha beleszagolunk egy kellemes, leginkább a Red Bullra emlékeztető markáns, egy gondolatnyit kesernyés illatot érezhetünk, nagyon bizalomgerjesztő. 

Ha pedig megízleljük, egy sima sablon-energiaital ízt fogunk tapasztalni, kicsit az íz is a Red Bull-ra hajaz, erős tutti-frutti, és egy kis kesernyésesség, ( van ilyen szó?) ami a Jaguarral, vagy a Kobrával ellentétben annyira minimális, hogy inkább csak hozzáad az ízélményhez, mintsem elvesz. Az utóíz a jóféle tucat italok eszméletlenül jó aromáját hozza, az erősebb fajtából. 

Szóval ez egy kellemes, de semmiképp sem kiemelkedő termék, a neten 200-250-es áron mozog, úgy hogy az amúgy pofátlanul drága Red Bull olcsóbb alternatívájának megfelel. Kellemes íz, szokásos hatóanyagok, szép doboz, jó ár, jó vétel mindenkinek :). 

Jöjjön az értékelés, utána rövid közlemény(ek). 

9mm energy drink 

Dizájn: 10/10

Illat/szag: 9/10

Íz: 9/10

Mellékíz: 9/10

Utóíz: 10/10

Ár/érték arány: 8/10

+: Finom íz, remek utóíz, coll doboz, jó ár.

-: Sajnos nem nyújt semmi extrát, aki sablon italtól eltérőt vár, annak csalódás lesz. 

És akkor rövid közlemények: A látogatottság tegnap is szép kis háromjegyű szám volt, többen kértetek italt kommentekben, főleg e-mailben, ezeket  kért termékeket idővel kirakom úgyhogy ismétlem, bombázzatok nyugodtan, akár vendégírásokkal is :). De a legfontosabb, akinek van szlogen ötlete, kérem, írjon, jó lenne valami ütős kis jelmondat!

Na, aludjatok jól, és mégegyszer, kopjon az a billentyűzet :D. 

Üdv: Balint_bacsi

 

 

Címkék: teszt személyes energiaital felso kategoria

A bejegyzés trackback címe:

https://energiaitaloka-z.blog.hu/api/trackback/id/tr533315692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása