Ha fel akarsz kelni....

 2011.10.11. 22:27

 ...akkor igyál egy doboz Get up!-ot, s már is jól indul a napod! Legalább is a címválasztás hasonlóan egyedi és szórakoztató szöveget kíván, de mivel a csúnya Coop forgalmazóknak nem jutott eszébe semmi, ezért én, Balint_bacsi önként vállalkozott egy ilyen szöveg megkreálására.:D 

Na de, hagyjuk a tréfát, és lessük meg, hogy a Coop által forgalmazott magyar Get Up! milyen újdonságot nyújt az energiaital piacon!

Hát, nem sokat. Épp ma történt, hogy egy Fehérvári Coopban egy leárazást követően elkezdtem kicsit bevásárolgatni egy-két italt, amikor megakadt a szemem ezen a régi gyöngyszemen. Úgy kb két éve rendszeresen ezt vettem "amatőrként"  mit sem tudva arról, hogy nem véletlen kerül ez csak 100 forintba. 

Elnézve a dobozt vegyes érzelmek fogtak el. Nem vészes, a régebbi doboznál mindenképp szebb, a színek jók, a formák is, az összkép még is egy kicsit olyan tipikus low-budget ital benyomását kelti, de mivel az is, ezt elnézem neki :D. 

Ha kifizettük ezt a csöppséget, láthatjuk, hogy egy szokások 32 mg koffeintartalmú üdítő tutti-frutti ízzel.  

Ha felnyitjuk, ezúttal nem csap meg minket semmilyen szag, ugyanis elég gyenge a cucc, kicsit inkább a vegyesgyümölcs ízű italokra emlékeztet. 

Ha belekortyolunk, kitalálhatóan nem épp egy extra ízt fogunk érezni. De mivel én Kobra, meg Tesco Value-féle aromára számítottam, kellemesen meglepett. (az említett italokról meg majd máskor beszélek) 

Igazából az elmegy kategória. Nem emelkedik ki, de nem is szar. Sima tutti-frutti, kicsit talán kesernyésebb mellékízzel, de ez nem olyan erős, szóval ez bőven iható. Az utóíz pedig már tényleg csak a szokásos.

Szóval ez végül is egy finom ital. Nem lesz  kategóriájának királya, de egy próbát ennyiért bőven megér. 

Következzék hát az értékelés: (azt mondanom sem kell, hogy ez sem pörgetett, de ez nem is baj :) ) 

Dizájn: 7/10

Illat/szag: 7/10

Íz: 7/10

Mellékíz: 6/10

Utóíz: 7/10

Ár/érték arány: 8/10

+: Kellemes íz, remek ár, egész jó doboz.

-: Keserű mellékíz. 

 

Címkék: teszt energiaital also kategoria

A bejegyzés trackback címe:

https://energiaitaloka-z.blog.hu/api/trackback/id/tr573296199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása