Üdv mindenkinek!

Először is mindenkinek szeretnék egy borzasztóan boldog új évet kívánni! :)

Köszönöm azoknak, akik velem tartottak a tavalyi évben, és köszönöm a baaad moviesos srácokknak, és FreddyD-nek, hogy támogattak! Garatálom, hogy 2012-ben is sok energiaitalt ismerhettek meg általam!

Erre a különleges napra egy hamisíthatatlan újévi italt, a pesgősüvegbe töltött adrenalint, az Adrenalin Rush-ot szeretném bemutatni.

Nem tudom, mennyire emlékeztek, de a nagy adrenalinos poszztomban már említettem, hogy van egy olyan ital, amit szzánrt szándékkal kihagyok, éés majd visszatérek rá. Nos, ez volt az.

Az extrát nyilván látjátok benne. Egy stílusos pezsgős üvegben van az ital, ami a szokásos paraméterekkel rendelkezik, és ízben sem tér el az alap italtól, na de ne szaladjunk ennyire előre.

Az ára elég borsos volt, már a maga kategóriájában, ugyanis hétszáz forintot kellett érte kiperkálnom...de egy vérbeli szilveszteri buliba egyszerűen muszáj egy ilyet beszerezni, nem?:D

Ha túlestünk a kifizetésen, tovább szemléggetve tűnik csak fel igazán, hogy milyen extrásan néz ki. Szépek a szívek, szép a forma, és ötletes a kivitelezés. Zseniális, a gyűjteményem igazi éke!

 

Ha viszont túl vagyunk ezen is, és kinyitjuk (ami szilveszterkor hogy máshogy történne, mint dugókilövéssel :d) akkor tapasztalhatjuk, hogy minden téren ugyanazt nyújtja, mint az alap adrenalin.

Ez persze nembaj, dícsértem azt is keményen, de valami egyedi ízzel feldobhatták volna. Mondjuk valami gyümölcsaromával, vagy mondjuk pezsgőaromával, hha ez lehtséges egyáltalán...

Mindenesetre biztosan nem fog csalódást okozni senkinek sem. Egy buliban a pörgetés sem árt, hogy átvészeljük a buis éjjelt, ami 32 miligramm koffein mellett jelentősen egyszerűbb. Különlges alkalmakkor akár csak poénból is, de biztosan megéri beszerezni, nem fogtok csalatkozni, max összedobjátok az árát!:D

Jöjjön az értékelés:

Adrenalin Rush

Dizájn: 10/10

Illat/szag: 8/10

Íz: 9/10

Mellékíz: 8/10

Utóíz: 9/10

Ár/érték arány: 7/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://energiaitaloka-z.blog.hu/api/trackback/id/tr993511500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása