Ez is jön!

 2011.10.30. 18:16

 Hölgyeim, és uraim, holnap újabb nagyteszt lesz várható, ahol két egészen különleges finomságról lesz szó! Annyit elárulhatok, hogy legutóbbi cikkben tettem róla említést, dzóval ha az áttanulmányozzátok, meg lesz a holnapi menü :D. 

Egyébként bocsi, hogy a napi egy teszt átlagot nem tudtam tartani, de hát itt az őszi szünet, a sook közösségi programok, és az xbox előtt töltött kockulás ideje :D 

De holnap csekkoljatok, szóljatok mindenkinek, jó lenne a látogatottságot megint szépen az egekbe vinni :)! De tök jó, hogy a húsz napos blogon már több, mint 2000 ember tette tiszteletét! ( Na jó, csak 2000 látogató volt, nem jött minden nap egy teljesen új banda, de így jobban hangzott :D)

Na, addig is jó szünetet mindenkinek! ( Hát, a kép kicsit gagyi, de legalább mozog, vagy villog, vagy mit csinál...)

Címkék: bejelentés személyes nem teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://energiaitaloka-z.blog.hu/api/trackback/id/tr293340685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása